fbpx

Varför behöver alla en bra ergonomisk kudde = Kanal® kudden?

Varför ergonomisk kudde?

Det är känt att en bra säng är viktigt för att få ett bra stöd för ryggen. Vad många däremot inte vet är att den sista delen på ryggraden, d.v.s. de sju känsliga nackkotorna, får inget stöd alls av sängen! När man ligger så uppstår det ett avstånd mellan sängen och din nacke med störst avstånd vid sidliggande. Se bild.

De flesta som inte har en ergonomisk kudde knölar med sin vanliga kudde i ett försök att forma ett nackstöd. Andra sover med armen/handen under kudden för att därigenom få ett nackstöd. Det resulterar ofta i att man vaknar av att kudden har plattats ihop. Därefter är man utan nackstöd och t.o.m. har domningar i armen.

Om du känner igen dig i denna beskrivning så har ju faktiskt din egen kropp visat på betydelsen av att investera i en bra och stödjande ergonomisk kudde.

Du sover en 1/3 av ditt liv. Med Kanal® kudden kan du få en god och hälsosam sömn som även positivt kan påverka hur du mår i vaket tillstånd under de resterande 2/3 av livet.

Har du tidigare köpt en ergonomisk kudde som du blev missnöjd med och är nu därför skeptisk?

Den absolut vanligaste orsaken till att man inte blev nöjd med sin ergonomiska kudde är att den tryckte på för hårt på nacken?  Det beror ofta på att den kudden var för hög eller hård för just din nacke. Den gav dig helt enkelt för mycket stöd! Kanal® kudden har fyra olika höjder i samma kudde. Då kan du anpassa kuddens till precis det stöd din nacke behöver! Kanal® kudden är utvecklad för att passa såväl en bredaxlad stor herre som en mindre kvinna. Vi kan förstå om du är skeptisk men kom ihåg att den kudde du var missnöjd med var en helt annan ergonomisk kudde så ta chansen och testa Kanal® kudden!

Om det är dags att förnya din ergonomiska kudde som du varit nöjd med så kan det vara orsak att testa Kanal® kudden

Om du i rygg- och magläge känt att din ergonomiska kudde trycker på för mycket så får du med Kanal® kudden oftast ett skönt och rätt stöd i alla sovställningar. Se bilder. Det är just det den patenterade funktionen bygger på! Många andra ergonomiska kuddar har en rund nackfront. Kanal® kudden har tvärtemot en insvängd front! Det ger plats för din axel som både gör det lättare att behålla nackstödet under natten som att det ger ett bättre stöd för hela din nacke.

Kanal® Excellent (with pillow case)

895 kr

Kanal® Excellent is the first Kanal® pillow we launched and our top seller. The unique and patented design has a pressure reliefing canal on the bottom, a higher and a lower side, and an adjustment plate.

Artikelnr: 3115 Kategori:
Beskrivning

Kanal® Excellent is the first Kanal® pillow we launched and our top seller. The unique and patented design has a pressure reliefing canal on the bottom, a higher and a lower side, and an adjustment plate. All together this gives you four possible heights. Kanal® Excellent supports your neck the physiologically correct support it needs, no matter if you’re big or small, sleeping on the side, on the back or on your belly. The canal makes the pillow automatically adjust to your sleeping position.

You might need to use the pillow for a few nights before you get used to your new pillow, so start with one of the lower heights and try to find the height that suits you best.

The pillow is made in Sweden, of solid molded cold foam – allergy tested and freon free.

Size: 54 x 42 cm
Heights: 9,5, 12, 12,5 eller 15 cm
Weight: 1.040 gram

Kanal® Excellent has been carefully tested in the Swedish healthcare and by our private customers.
Read more: How does the Kanal®Kudden work

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Ergonomisk kudde som du kan sova på rygg, sida och mage

Instruktionsfilm Kanal® Excellent

css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"]