fbpx

KANAL® vs TEMPUR®

Kanal kuddar vs Tempur kuddar

Kanal® Kuddar eller Tempur Kuddar?

Vi kan idag erbjuda vår Kanal® kudde i två olika material. Kanal® Excelllent tillverkas i ett  traditionellt polyuretanskum och Kanal® Excellent SPACE är gjord i ett trögelastiskt skum som har sitt ursprung från det amerikanska NASA´s rymdprogram. Därför kallar vi materialet för ”Space-foam”.

Vi får ofta frågan vad skiljer mellan Kanal® och Tempur® kuddarna. Tillåt mig därför att göra några jämförelser mellan Kanal® konceptet och Tempur® kuddarna:

Med  Kanal® Excellent Space får kunden ett trögelastisk material med 4 olika möjligheter för att få ett individuellt rätt nackstöd. Tempur® kuddar har bara en nackstödssida och måste därför erbjuda sina olika kuddar i S, M,  och L. Det ger kunden stora svårigheter att avgöra vilken modell som passar bäst för just honom/henne  –  vilken modell ska man köpa? Frågan kan oftast först besvaras efter att kunden fått chans att sova på kudden några nätter!

Med Kanal® Excellent Space anpassar kunden kuddens höjd i sin egen säng allt efter behov!

Lika enkelt som självklart!  Med Kanal® kudden får kunden en kanal-liknande urtagning på undersidan som bygger på ett patent och ger automatiskt ett rätt stöd i alla olika sovställningar! Det är också unikt och gäller för alla våra Kanal® modeller.

För de kunder som inte gillar ”Space skummet”, kanske tycker de att det trögelastiska materialet är för hårt, t.ex. om man har svalt i sovrummet reagerar skummet med att bli fastare. Då kan vi i istället erbjuda Kanal® Excellent, som har exakt samma form och design som Space modellen, men i det traditionella polyuretanskummet.  Samtidigt kan vi erbjuda flera miljoner redan nöjda användare av olika polyuretankuddar en unik kuddlösning i samma material de är vana vid när de förnyar sin gamla kudde.

Med Kanal® erbjuds ett unikt kuddkoncept med största möjliga valfrihet och detta till  rätt pris – allt för att tillfredsställa kundens olika önskemål!

Testa även du  Kanal® kudden – beställ på www.prominens.se

Prominens Sweden AB

Ola Backlund, leg. sjukgymnast