fbpx
 

SCANDIC HOTELL ÖRNSKÖLDSVIK ERBJUDER KANAL® KUDDEN FÖR EN GOD SÖMN OCH HÄLSA!

Anders Nilsson Hotelldirektör Scandic Örnsköldsvik,
Ola Backlund VD Prominens Sweden AB

LYCKADE TESTER AV KANAL® KUDDEN PÅ SCANDIC ÖRNSKÖLDSVIK – NU ETT UPPGRADERAT ALTERNATIV

Mot bakgrund till att allt fler av våra hotellgäster efterfrågar ergonomiska kuddar så genomförde vi på Scandic Örnsköldsvik två stora enkätundersökningar av Prominens svenska Kanal® kudden. Såväl hotellets initiativ att erbjuda en ergonomisk kudde som gästernas upplevelse av produkten mottogs mycket väl.

Av omtanke för våra gästers sömn och hälsa erbjuder vi nu på Scandic Örnsköldsvik därför Kanal® kudden som ett uppgraderat alternativ till standard kudden på våra samtliga sextio Superior rum.

Med önskan om en god sömn!Hotelldirektör Anders Nilsson med personal

Produktinformation- Kanal® kudden:

Du kan anpassa Kanal® kuddens stöd till vad som passar just din nacke bäst. Välj hög eller låg sida av kuddens nacksektioner – med eller utan justeringsskiva. Du har därmed fyra valmöjligheter för att få ett perfekt stöd!

Mer om Kanal® Excellent funktion finner du i instruktionsfilmen på denna sida samt på www.prominens.se.

Så fungerar Kanal® kudden

Instruktionsfilm:

Köp din egen Kanal® kudde med 10% rabatt!

Du som önskar köpa Kanal® kudden får som gäst på Scandic Hotell Örnsköldsvik 10% i rabatt i vår webbutik. Uppge rabattkoden SE02HO i varukorgen för att ta del av rabatten. Den går också att köpa direkt i hotellets reception.

Har du frågor eller funderingar?

Om du har några frågor om Kanal® kudden som du känner att du inte får svar på via vår webb eller har andra frågor så är du välkommen att kontakta oss på mail info@prominens.se

Tack för visat intresse och lycka till!

Prominens Sweden AB
Ola Backlund, VD, leg. physioterapeut