fbpx
 

Scandic erbjuder Kanal® kudden för en god sömn och hälsa!

Scandic Hotel & Prominens

Allt fler i dagens stressfyllda samhälle besväras av nack- och skulderbesvär. Många använder dagligen olika ergonomiska kuddar (en specialkudde med särskilt stöd för nacken) för att få en skön sömn och god hälsa. Scandic Hotell Örnsköldsvik överväger därför, av omtanke för sina gäster, att erbjuda Kanal® kudden som ett alternativ till sin ordinarie kudde.

Som ett led i arbetet vill vi gärna ta del av dina åsikter – stort tack för din medverkan i vår enkät!
Enkätfrågorna finner du längre ned på sidan.

Hotelldirektör Anders Nillson och Ola Backlund vd, Prominens Sweden AB

Så fungerar Kanal® kudden

Instruktionsfilm:

Produktinformation:

Kanal® kudden är individuellt justerbar så att du kan anpassa kuddens stöd till vad som passar just dig. Välj hög eller låg sida med eller utan skiva.

Mer om Kanal® Excellent Space funktion finner du i instruktionsfilmen på denna sida eller på vår hemsida.

Köp Kanal® kudden med 10% rabatt!

Du som önskar köpa Kanal® kudden får som gäst på Scandic Hotell Örnsköldsvik 10% i rabatt i vår webbutik. Uppge rabattkoden SE02HO i varukorgen för att ta del av rabatten. Den går också att köpa direkt i hotellets reception.

Delta i vår enkätundersökning

En vinnare av en ”övernattning” lottas ut bland enkätsvaren

Vi kommer att lotta fram en vinnare som testat kudden, svarat på enkätfrågorna och lämnat sina kontaktuppgifter. Vinsten utgörs av en övernattning i våra superior extra rum under 2018 (värde 2037 kr). Vinnaren kontaktas personligen och tillkännages även på både Scandic hotell Örnsköldsviks hemsida och Prominens hemsida efter det att undersökningen är slutförd den 31 juli 2018.

Du svarar anonymt på enkätfrågorna. För att delta i tävlingen så anmäl dina kontaktuppgifter i det undre formuläret, efter att du skickat in dina enkätsvar.

Varmt tack för din medverkan!
Anders Nillson, Hotelldirektör , tel. 0660-272200
Ola Backlund, Leg. Fysioterapeut Prominens Sweden AB, tel. 070-5844066

  VAR GOD OCH SVARA PÅ ENKÄTFRÅGORNA GENOM ATT KLICKA I RINGEN FRAMFÖR DET ALTERNATIV SOM MOTSVARAR DITT SVAR. LÄMNA GÄRNA "EGNA KOMMENTARER".

  *
  Ja, varje nattJa, iblandNej, jag har aldrig provat en ergonomisk kuddeNej, av annan orsak

  *
  Mycket braBraInte braVet ej

  *
  Mycket braBraInte braVet ej/inte provat

  *
  Läst instruktioner om kudden på reklambladets baksidaSett instruktionsfilmen om Kanal® kuddenBåde läst instruktioner och sett filmen om Kanal® kuddenHar utan information testat Kanal® kudden

   Jag har deltagit i enkäten ovan och vill gärna vara med i tävlingen med chans att vinna en övernattning i Scandic Örnsköldsviks dubbelrum.

   *
   *
   *
   *