Varför behöver alla en bra nackkudde = Kanal® kudden?

Det är känt att en bra säng är viktigt för att få ett bra stöd för ryggen. Vad många däremot inte vet är att den sista delen på ryggraden, d.v.s. de sju känsliga nackkotorna, får inget stöd alls av sängen! När man ligger så uppstår det ett avstånd mellan sängen och din nacke med störst avstånd vid sidliggande. Se bild.

De flesta som inte har en nackkudde knölar med sin vanliga kudde i ett försök att forma ett nackstöd. Andra sover de med armen/handen under kudden för att därigenom få ett nackstöd. Det resulterar ofta i att man vaknar av att kudden har plattats ihop och att man är utan nackstöd och t.o.m. har domningar i armen.

Om du känner igen dig i denna beskrivning så har ju faktiskt din egen kropp visat på betydelsen av att investera i en bra och stödjande nackkudde.

Du sover en 1/3 av ditt liv. Med Kanal® kudden kan du få en god och hälsosam sömn som även positivt kan påverka hur du mår i vaket tillstånd under de resterande 2/3 av livet.

Har du tidigare köpt en nackkudde som du blev missnöjd med och är nu därför skeptisk?

Den absolut vanligaste orsaken till att man inte blev nöjd med sin nackkudde är att den tryckte på för hårt på nacken?  Det beror ofta på att den kudden var för hög eller hård för just din nacke – den gav dig helt enkelt för mycket stöd! Kanal® kudden har fyra olika höjder i samma kudde så att du kan anpassa kuddens till precis det stöd din nacke behöver! Kanal® kudden är utvecklad för att passa såväl en bredaxlad stor herre som en mindre kvinna. Kan förstå om du är skeptisk men kom ihåg att den kudde du var missnöjd med var en helt annan nackkudde så ta chansen och testa Kanal® kudden!

Om det är dags att förnya din nackkudde som du varit nöjd med så kan det vara orsak att testa Kanal® kudden

Om du i rygg- och magläge känt att din nackkudde trycker på för mycket så får du med Kanal® kudden oftast ett skönt och rätt stöd i alla sovställningar. Se bilder. Det är just det den patenterade funktionen bygger på! Många andra nackkuddar har en rund nackfront – Kanal® kudden har tvärtemot en insvängd front! Det ger plats för din axel som både gör det lättare att behålla nackstödet under natten som att det ger ett bättre stöd för hela din nacke.